Jump to content

eliss

Members
  • Content Count

    182
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eliss


  1. cheers, I could do that I suppose. In a perfect world I want to also have lots of HUD information, deformed showing up, wireframe display, frame number etc that I can enable for any comp.

     

    You can. Just check RENDER HUD in the render settings.

    Then Click on Options>Configure - you'll see HUD in your attributes. Check the items you want to show up.


  2. ^ Eggzactly! Saving multiple render settings is crucial when you know you'll be going back and forth between a beauty pass and a hardware render or you've got a complex project.

     

    I generally will set up a few common render presets like:

    •hardware Quicktime

    •low quality beauty

    •high quality beauty

    •mattes (just in case I forget an object buffer, basically everything is turned off)

     

    I like to save the preset if it's general enough to use on other projects.

    Happy rendering!


  3. 2 gigs per core is all you need for CPU rendering.

    You're probably having a bandwidth issue at your router, make sure it's gigabit and all your cables. Like AromaKat said, lower the file size of each frame as a test-you'll have more success.

    Goodluck and let us know what your solution is.


  4. I hope I can explain correctly my problem. A client of mine had me animate a really complex part with lots of washers, bolts and cast aluminum-it consisted of several scenes with over a 2000 frames. When I was complete they told me that one of the washers in the video needed to move with another group of objects, keep in mind this was after they approved the hardware render. DOH!

    Here is my question.

    Is there a way of turning that one washer off in the render and only having its area render as if render "Active Objects Only" was checked? I am unaware of a way to make the Compositing Tag Matte Object work. I'd like to have just a band-aid kind of approch so calculations would be quick.


  5. I recently edited a quick documentary with voice over. The original edit and script did not include audio from the camera. The client wants to add some noise from the camera track. Is there a way to add it back into the edit easily? I'd love a right click command that simply adds the audio. Does this exist and I'm not seeing it?

    Thanks.


  6. This is a common problem with bank websites that's why they have a note that says "Please push send payment only once to avoid duplicate transactions" Unfortunately, most forum apps have a bunch of unused code which causes them to run slow when submitting content. Unless you have a fast server there always seems to be a lag.

×
×
  • Create New...