Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connector'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Motion Graphics
    • MoGraph Central
    • Showcase
    • Jobs
    • Resources
    • Tutorials
    • Division05
  • General
    • The Lounge
    • Site news

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I've been trying to solve a problem for hours and I'm almost there. The only issue is that my connector will not follow the animation of a null. Am I missing something? Google is turning up absolutely nothing. I can't find any tutorials in which someone creates a hinge or connector and then animates the piece as a whole. Is this not possible? You can see in the attached file that the null is animated, but the connector below does not move. I can animate a connector if it's not connected to anything, but once there are dynamics on the bottom bar the connector no longer animates. It's driving me nuts. Is there a solution? http://www.kossome.com/c4d/connector.zip
  2. Hopefully this is quick and I'm just missing something small. I have a spline connected to some text. I'm using a spring connector for the actual dynamics. Everything is working pretty well except the the spline disconnects some how and then catches up once the animation settles. So far the only work around I've found is animating the offset values on the constraint tag. Anyone have any ideas why the end of my spline isn't staying connected? Thanks.
×
×
  • Create New...