Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound effector'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Motion Graphics
    • MoGraph Central
    • Showcase
    • Jobs
    • Resources
    • Tutorials
    • Division05
  • General
    • The Lounge
    • Site news

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi there, I've got some drum sticks going. Each drum stick is effected by it's own Sound Effector. Both drumsticks are Rigid Bodies. each has a Vibrate tag on it slightly offsetting the position. Both drum-sticks are in a null which has it's position co-ordinates key-framed. My problem is ..when I cache from the Rigid Body tag or the 'Bake' in the project settings...the simulation simply turns OFF - there is nothing moving. I have tried putting each drum stick into a Cloner and Fracture and then using the Mograph Cache Tag...however this yields the same result. I've also tried changing the Deformer setting to Object and also tried the Point Cache method, none of which has worked. Any ideas why the Sound Effector does not bake when in conjunction with dynamics?? Pathways such as Sound Keys aren't of use because you still have to cache at the end. many thanks for reading
×
×
  • Create New...