Jump to content
Sign in to follow this  
deceasar

C4D R11 and AE. GI settings and stuff.

Recommended Posts

Okay so I'm just not sure what I"m doing wrong.

 

1. why isn't my object buffer working? It didn't show up in AE.

2. why when exporting with GI does my comp in AE look all interlaced and flickery.

3. Is it best to not export with a sky layer but to use other lighting systems or HDR for lighting?

 

 

 

C4D Project File

 

 

Thanks Guys!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay so I'm just not sure what I"m doing wrong.

 

1. why isn't my object buffer working? It didn't show up in AE.

2. why when exporting with GI does my comp in AE look all interlaced and flickery.

3. Is it best to not export with a sky layer but to use other lighting systems or HDR for lighting?

 

 

 

C4D Project File

 

 

Thanks Guys!

 

1. Make sure multipass is checked, and that you have a multi-pass save path set in your save render settings.

2. Set your GI to full animation, not just camera animation.

3. I usually us HDRI lighting for GI renders.

Edited by faustfire

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Make sure multipass is checked, and that you have a multi-pass save path set in your save render settings.

2. Set your GI to full animation, not just camera animation.

3. I usually us HDRI lighting for GI renders.

 

 

Thanks for your help faustfire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...